Snart vinter?

Så kom altså første forsmak på vinteren. (Selv om bildet viser at sommeren fortsatt klamrer seg fast nede i Dalholen). Vi har gått fra Haltdalen til Dalholen (nær Folldal), og hatt sludd, snø og kuling. Det har vært lange dager med baksing i snøen, og ned mot 12 minusgrader om natta. Allikevel, det var godt med en forandring fra regnet og myrene i Trøndelag! Når vi på slutten av etappen fikk flere dager med sol, og utsikt både mot Rondane og Snøhetta, var det herlig å være på tur. Her på Fjellsyn Camping, hvor vi har hviledag, har vi til og med fått egen leilighet! Her har vi nytt sivilisasjonens goder, som stue med TV og sofa, koselig kjøkken, eget bad, soverom og varmeovner. Skikkelig luksus! Vertskapet er kjempetrivelige, og behjelpelige med alt vi har hatt behov for. Derfor er vi nå utkvilt, og klare for fjellet igjen. Videre går turen mot Grimsdalshytta og derfra mot Vågåmo og Randsverk. Snødybden bestemmer når vi må hente ski, men det ser ut til at vinteren snart mener alvor! Se flere bilder i bildegalleriet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Snart vinter?

  1. Mamma Toril sier:

    Vi har fått beskjed om at jentene har planar om å kome seg til Otta til helga. Då ser det ut til at det kan bli ei etterlengta pause i nokre dagar – vi ser fram til å få Malin heim i god behald ,medan ho venter på skiføret. Vistas er også ein svært sjarmerende hund, litt vanskeleg å få med på bussen til Molde dessverre – håper det går fint å reise til Gjøvik :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>