Forhåpentligvis vinter!

Avgjørelsen ble tatt på bakrommet på Dalholen Bensinstasjon. Vi skulle reise hjem for å hente ski, og det måtte bli fra Randsverk. Kartene med snøoversikt viste mer snø i Jotunheimen enn det vi vasset i i Forollhogna, og det fristet ikke å bli sittende fast med snø til livet igjen. Da vi kom dit var det skuffende lite snø der. Vi vil derfor gjerne ha kraftig nedbør over området, men finværet er dessverre på plass! Uansett, vi drar opp igjen førstkommende fredag, da med ski og vinterutrustning. Vi drømmer om å suse avgårde, men må nok belage oss på banning og kaving på dårlig skiføre de første ukene!

Her hjemme er det veldig varmt, tørt og fint. Lite banning. Vi jobber med oppfeiting (en hyggelig oppgave), besøker familie og kjærester, reparerer og vedlikeholder utstyr og pakker.  Til tross for varme her hjemme og utsikter til vanskelig føre frister fjellet – det er jammen litt av et liv vi lever der oppe! Ukomplisert timeplan (vi skal jo bare gå og spise hele dagen), masse flott natur og fravær av stress. De siste månedene skal nytes!

PS! Det er lagt inn nye bilder nederst i bildegalleriet!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>