Velvilje del 2

Her kommer teksten til Juletallerken-innlegget. Vi har møtt så mye godhet på siste etappe at telefonen kollapset av all teksten. Prøver igjen her:

Tusen takk til Cathrine ved Refsnes Hotell! Da vi trasket langs en virkelig øde landevei ved Byglandsfjord sent på kvelden haiket vi nemlig bagasjen litt lengre enn vi trodde. Den skulle bli satt av etter en mil, men da vi kom dit, var det slett ingen bagasje der. Vi gikk videre, men etter 18km var den fortsatt ikke dukket opp. Vi fryktet det verste – at den var stjålet og at vi måtte slutte turen her. Ute kunne vi ikke sove, vi hadde jo ingenting. Vi ringte til Refsnes Hotell, og traff Cathrine. Hun var hjelpsomheten selv, og beroliget oss med at vi bare kunne komme dit! Mens vi trasket litt videre og ventet på transport til hotellet dukket sekkene opp! Etter to mil istedet for en. Vi var jublende glade,  og satt opp teltet i en fei, men Cathrine var ikke snauere enn at hun inviterte oss på julemiddag allikevel! For ei dame!

Takk til Brian ved Destination Setesdal som lånte bort hele kaserna si på Evjemoen til oss!

Takk til Karstein, Bodil, Even, Talina og Ingeborg, som skysset bagasje og inviterte oss inn i Vårdal. Vi og tøyet vårt ble rene, vi spiste god mat og hadde en kjempehyggelig kveld og morgen med dem. Vi skulle gjerne blitt lengre!

Takk til Angjerd og Gunnvald ved Byklestigen som stekte tidenes beste egg og bacon, ga oss en god natts søvn og skysset bagasjen videre etter en alle tiders frokost.

Takk til Valle Motell og Camp for å gi oss følelsen av luksushytteliv helt gratis, og takk til den kjempehyggelige jenta på bensinstasjonen som spanderte kakao og komler.

Takk til Solveig på Spilling og mannen hennes, som når nøden var størst stilte med julekaker og ei varm tømmerkoie.

Takk til Bjåen Fjellstove for en varm velkomst på en forblåst dag. Det er stedet å dra til om du vil ha deilig, lokal mat og særegen overnatting.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>