Lindesnes!

 

Vi har kommet fram! 10. desember, nesten nøyaktig seks måneder etter at vi startet på Nordkapp, kunne vi skue utover havet fra Lindesnes fyr. Harald, Astri og Terje (slektninger av Rannveig) og mamma Heidi sørget for feiring med champagne, kake og flagg!

Det var både deilig og litt vemodig å være framme. Vi har hatt en utrolig tur, og det er ikke alltid hverdagslivet frister. Samtidig gleder vi oss til jul, og til å være tørre og varme! Hardangervidda gjenstår før vi har gått hele Norge på langs, og den fem-seks dager lange etappen tar vi i 2012.

Vi vil gjerne takke alle som har hjulpet oss underveis, sponsorene, og andre som har hatt tro på prosjektet. Uten gode hjelpere hadde vi aldri fått til dette halvåret!

PS: Fortsett å kikke innom bloggen! Bilder fra de siste etappene kommer snart. Takkelista fra Setesdal og Agder er på plass, den ligger under dette innlegget, og vi har lagt ut oppskrift på middagen vi har spist flest ganger i løpet av turen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

25 kommentarer til Lindesnes!

 1. Maren sier:

  Gratulerer! Dere er flinke :)

 2. Solveig sier:

  Hipp hurra!!! Bøyer meg i støvet for dere! :D

 3. Solveig Holmelid sier:

  Gratulerer med vel gjennomført!! HURRA !!
  Gleder oss til å høyre meir om turen: om høgdepunkta, sjå fleire fine bilder etc.
  ….men det har nok ikkje vore berre fryd, har nok vore tøffe tak også. Tøffe jenter!
  God Jul til Rannveig! Håper vi treffes igjen engang!
  ….og til Malin: vi gleder oss til du kjem på besøk i jula. Då skal vi kose oss masse!
  Solveig o g Bjørn.

 4. per Fløystad sier:

  En tinger at dere har gjennomført turen, men måten dere har gjort det på er vel så imponerende.
  Hilsen ( litt inhabil) Per

 5. Ingrid sier:

  Gratulera så mykje!
  Tusen takk for superinspirasjon i mørke eksamenslesetider! Målet er Norge på langs i 2013, og etter å oppdaga bloggen dykkar er ikkje draumen blitt noko mindre akkurat=D legg gjerne ut litt tips og triks som dykk erfarte undervegs. Ha ei glimrande god jul og nyyyt alle minner!
  -Ingrid-

  • malin sier:

   Hei! Takk for d :) Så kjekt å høre =) Ja, d e bare å glede se! Du har et eventyr som vente! Ska se ka vi kan få til me tips og triks, men ellers bare å spør om d e nokka du lure på. Lykke t me planlegginga når du kjæm så langt! Håpe du ska blogge så vi kan følge me på din tur og ;) God jul!

  • rannveig sier:

   Så bra at vi kunne lyse opp eksamenstida littegrann! Håper virkelig du får satt drømmen ut i livet – det er masse å glede seg til. Vi legger sikkert ut litt mer her på bloggen, og så må du bare sende en e-post om det er noe mer vi kan hjelpe deg med :)

 6. Hanne Bjerke sier:

  Gratulere gørrmye, begge to!! Bli godt me jul’feri åt åkk no, – og gleje si t Hardangervidda på etterjulsvintern ;)

  • malin sier:

   Takk for d, Hanne :-) Kjekt me litt avslapping no ja ;) Me godt vær og føre så kan d bli en kjempefin tur over Hardangervidda, nessn litt kjekt vi har den t gode, så slepp Norge på Langs å vær over heilt enda ;)

 7. Ola Markali sier:

  Fy flate dere er helt råe!!! Utrolig kult at dere har tatt dere så god tid og ikke stresset, det er jeg sikker på at dere har mye igjen for. Håper Vistas har det bra, og får en ikke alt for slapp pensjonisttilværelse. Nyt sivilsasjonens goder og gratulerer masse masse. Hilsen Ola og Ulli.

  • malin sier:

   Hehe, takk for d, Ola:) Og GRATULERE me væl gjennomført npl t d og Ulli og!! Va veldig arti å treffe på d, høre om din tur sålangt og ikkje minst sladder om dæm andre Norge på Langseran;) Vistas har d alle tiders, han e fortsatt sprek og fornøyd og ska trekke Rannveig rundt i bymarka i Tr.heim i vinter, før han flytte t en gård på Karmøy me turglade folk (Tiliere Norge på langs gåer d og faktisk). Så d bli bra! Grunnen t at han ikkje blei me t Lindesnes va at vi gikk på bilveian siste 2 ukan, og d ekkje så kjekt hverken for han eller oss, derfor ferierte han sålenge:) Ha d fortsatt fint du og!

  • rannveig sier:

   Ja, gratulerer til deg også, Ola! Bra gjennomført! Vistas hilser så mye til Ulli. Nå er det skiføre hjemme, og han er (ikke overraskende kanskje) kjempeflink trekkhund!

 8. Pia sier:

  Gratulerer så masse med imponerende overstått tur. Det har vært en fryd å følge dere på bloggen. Ha en velfortjent stille og fredelig julefeiring. Måtte det nye året bringe med seg nye eventyr. :)

  • rannveig sier:

   Takk og takk! Og det har vært kjempekoselig at du har fulgt med. Jeg hørte at foten din har fått gips på, krysser fingra for at den skal bli bra snart! Stor sympati får du iallefall – jeg hadde jo samme trøbbel før turen :)

 9. Irene sier:

  Gratulerer Malin og Rannveig :) Utrolig bra og imponerende! Men Malin; ka skjer med fint vær på Lindesnes, kan det vær det der? Ingen bekka og elva oppover trappan?
  Snakkes plutselig :)

  • malin sier:

   Takk for d, Irene:) D blei faktisk fint vær akkurat i det vi kom ut t fyret! Men sterk vind da, kuling. Heilt fram t da va d full storm, piskende regn sidelengs og så sterk vind at måtte klamre me fast i autovernet. Trær ramla ned og strømmen gikk fleire ganga. Så sånn sett va d nesen bere vær da i og du va der;) Men så blei d asså fint t slutt, d va kjekt!

  • rannveig sier:

   Takk! :) Kommer aldri til å glemme taco, pizza, frukt og korøvelse (nesten med Vistas) i Hammerfest ;)

 10. Eivor sier:

  Whooho! Gratulerer!:D Dere er flinke!

 11. Eline sier:

  Tøffe tøffe jenter :) Gratulerer med vel gjennomført. Gleder meg til å se bilder og høre røverhistorier. Bare si ifra hvis dere vil ha med flere pensjonisthunder på tur. Teamtempo sine pensjonister stiller gjerne opp :)

  • rannveig sier:

   Takk, og tusen takk for all hjelp! Du skal ikke se bort ifra at jeg sender en forespørsel om pensjonisttreff til sommeren igjen, hund og tur er jo en uslåelig kombinasjon :) I mellomtida må du jo gjerne ta turen innom Vistas og meg om du er over åsen en tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>