Ruta

At vi ville gå om sommeren var tidlig klart. Det innebærer at turen tar lengre tid, noe som selvfølgelig vil være psykisk og fysisk utfordrende, men til gjengjeld får vi gleden av å ligge i lyngen, kjenne luktene i naturen og se enda mer variasjon i landskapet enn man får om vinteren. Vi slipper ski som glipper og feller som flagrer, men får mygg og andre krek.

Siden dette er en tur for turens skyld var det ikke noe mål å holde oss akkurat på grensa, eller bare innenfor Norge eller slike ting. Vi går der vi tror det er best å gå. Noen steder slipper vi allikevel ikke utenom litt gange på vei, men i all hovedsak er det en tur i terrenget. Og du verden så mange turområder vi har i Norge! (Og Sverige). Nesten hele veien er det stinett, eller fjellområder vi håper det er fint å rusle i utenom sti. Dette er en grov plan over ruta. Markørene viser hvor vi skal ha depoter.


Vis Norge på langs på et større kart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>